Ce putem face noi pentru promovarea sportului columbofil...

Ce putem noi face pentru a ajuta la promovarea sportului columbofil, este să antrenăm şi să lansăm păsările din zone cu expunere mare la public. Parcuri, şcoli, oriunde se află oameni prin preajmă, explicându-le ce facem. În pauza de masă, duceţi-vă în parcare şi eliberaţi păsările una câte una. Foarte des, oamenii vin să vadă ce fac. LASATI COPIII SA ATINGA SI SA MANGAIE PORUMBEII !

joi, 10 iunie 2010

Efecte nebanuite

Nu am bănuit niciodată ce efecte “secundare” benefice pentru familie ar putea avea cumpărarea cărţii “Formula Succesului În Sportul Columbofil”. Şi nu mă refer acum la
câştigarea de concursuri sau clasarea pe locuri fruntaşe în competiţii, deşi acesta ar fi rezultatul dorit de toţi cititorii şi, bineînţeles, de mine personal.

Consider că românii sunt la fel de pricepuţi ca olandezii sau belgienii şi-mi doresc să putem demonstra acest lucru dominând, în câţiva ani, atât competiţiile internaţionale cât şi piaţa vânzărilor de porumbei de valoare.

Dar să nu uit despre ce vroiam să vă spun în acest articol.

La un moment dat, aseară, am observat că este online un cititor din Craiova (Rotaru Daniel), căruia îi vândusem cartea cu vreo două săptămâni în urmă. Intru pe messenger şi iată cum a decurs scurta noastră conversaţie:

- Bună seara, sunt Claudian. Vroiam să ştiu dacă aţi citit cartea, dacă v-a plăcut...
Dar la calculator se afla, de fapt, “feciorul” domnului Rotaru, care-mi spune:
- O citeşte tata în fiecare zi.
- Şi nu mai ai loc de el la PC?
- Nuuu. Ăsta este norocul meu, că am primit un alt calculator, că altfel…
- Mulţumesc, asta înseamnă că- i o carte bună.
- Daaaaaaaaaaaaa, este foarte precisă şi foarte explicită.
- Am să fac public acest lucru!!! Să ştie toţi! Poate se mai gândesc şi alţii să facă la fel, să ia copiilor PC-uri noi!
A urmat un emoticon cu imaginea stilizată a celui care râde cu poftă !

CONCLUZIE
Iată ce efecte benefice nebănuite poate avea achiziţionarea cărţii!