Ce putem face noi pentru promovarea sportului columbofil...

Ce putem noi face pentru a ajuta la promovarea sportului columbofil, este să antrenăm şi să lansăm păsările din zone cu expunere mare la public. Parcuri, şcoli, oriunde se află oameni prin preajmă, explicându-le ce facem. În pauza de masă, duceţi-vă în parcare şi eliberaţi păsările una câte una. Foarte des, oamenii vin să vadă ce fac. LASATI COPIII SA ATINGA SI SA MANGAIE PORUMBEII !

marți, 27 aprilie 2010

-Clip video-Cum Ţinem Departe De Crescătorie Păsările Răpitoare

Păsările răpitoare au fost întotdeauna o mare problemă pentru crescatori. Am postat un clip video de la John Glemser ,care arată cum se pot ţine ulii departe de adăpostul porumbeilor.
John a avut probleme cu ulii din jurul crescătoriei sale şi după punerea în aplicare a trucurilor pe care el ni le arată în acest film a reuşit sa mentina cu succes păsările răpitoare departe de porumbeii lui.
Păsările răpitoare se sperie de obiectele ce strălucesc.
De aceea el a pus intr-un copac din apropiere o mingie de culoare galbenă ,de care atârnă câteva bucăţi de bandă magnetică desfăcută dintr-o rolă de magnetofon sau casetofon.
A fixat de asemenea în diferite locuri câteva CD-uri , orientate cu partea strălucitoare în exterior.
Puteţi începe să utilizaţi în adăpostul dumneavoastră aceste mici trucuri chiar acum, urmăriţi acest clip video şi nu uitaţi să postaţi comentariile dvs. în special dacă aveţi şi alte metode de a alunga păsările răpitoare.

Pentru succesul tău ,

Claudian
Aflati mai multe informatii despre cresterea porumbeilor in cartea
Formula Succesului In Sportul Columbofil

Un comentariu:

  1. In data de 02.06.2010 pe siteul porumbel.net apare acest clip video ,
    http://porumbel.net/2010/protejarea-impotriva-rapitoarelor/
    iar la comentarii ,domnul Robert Mihaila face trimitere catre un linck ce prezinta o alta metoda de alungare a rapitoarelor din jurul adapostului pentru porumbei.
    Este vorba despre o oglida sferica .

    http://www.everythingforpets.com/hawk_globe.pet/use.id.5.item_id.1032.dept

    Pentru a avea efect maxim , producatorul recomanda amplasarea acestei oglinzi la înălţime ,pe un stâlp. Ideea este ca ,la vederea propiei imagini ,pasărea răpitoare să se sperie şi să se retragă .
    Ele vor evita să revină pe teritoriul "concurentei".

    RăspundețiȘtergere